Hogyan segíthetsz?

Mindenki számít

Legyél része a csapatnak

Erőn felül próbáljuk végezni a kutya, cica mentést, de némi segítséggel még gördülékenyebben mehetne a munkánk. Itt a lehetőség, hogy Te is csatlakozz hozzánk!

Szervezz gyűjtést

Ha adománygyűjtést hirdetünk, akkor a te saját környezetedben is lehetsz aktívabb. Vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztessünk, hogy épp mire és mikor van szükségünk és vond be barátaid, családod is. Így nem aprózódunk el, időt és energiát spórolhatsz nekünk is.

Vállalj ideiglenesen

Az ideiglenes gazdi egy szuper lehetőség azoknak a kutyusoknak, akiket szeretnénk elhozni a menhelyről, de még nem találtunk neki végleges gazdit. Ő egy olyan önkéntes, aki szereti a kutyákat, felelős kutyatartó és vállalja a „feladatokat”, azaz megtesz mindent, hogy majdan végleges gazdihoz kerüljön a kutyus/cicus.

Oszd meg a posztjainkat

Megosztás nélkül a kutyusok az esélyes gazdiknak csak a töredékéhez jutnak el. A párszáz elérés gyakran nagyon kevés az örökbeadáshoz, viszont ha sokan megosztanak egy posztot, akkor sokezer, akár tízezer embert is elérhet. Neked csak egy kattintás, a kutyusnak pedig maga a jövő!

Adományozz

Ha nincs alkalmad gyűjtést szervezni, ideigleneskedni, de szeretnél segíteni bennünket, akkor szívesen fogadjuk anyagi támogatásodat is. Mi mindig tudjuk, hogy éppen hol van a legnagyobb segítség anyagi támogatásra. Sőt, néha tápból még sok is van, míg egy másik területen (pl. SOS menhely felújítás) anyagi erőforrásra van szükség.

Vállalj véglegesen

Ha azt már eldöntötted, hogy örökbefogadsz, máris a legjobb barátunk vagy. Örülünk, ha minket választasz ehhez, hiszen a legszegényebb sorsú árváknak segítünk leginkább, így a te örökbefogadásod is az egyik legszebb, legnemesebb tetté válik.

Kapcsolódj be

Kutyakozmetikus vagy?

Ha kutyakozmetikus vagy és szívesen felajánlanád a segítséged, hogy kicsinosítsuk a kis gazdira várókat, kérlek jelentkezz.

Egy formába hozott kutyus sokkal könnyebben találhat gazdira

Segíteni szeretnék

Állatorvos vagy?

Szívesen segítenél a tudásoddal és állatorvosként lenne néha időd, alkalmad megvizsgálni, meggyógyítani a menhelyi kutyusokat?

Nagyon hálásak lennénk neked és sokat segítenél vele

Segíteni szeretnék

Tréningeznéd őket?

Kutyatréner vagy és segítenél tanítani, szelídíteni a kutyusokat? Nagyon hasznos lenne számukra, mert így foglalkozna velük valaki és hamarabb gazdira is találhatnának

Segíteni szeretnék

Szívesen sétáltatnál?

Nem tudsz örökbe fogadni, de szívesen segítenél a sétáltatásban, hogy kicsit kijöhessenek a ketrecekből a kutyusok a szabadságba és átmozgassák a tagjaikat? Nagyon örülnénk neki – és ők is

Segíteni szeretnék

Kutyanapközit vállalnál?

Ha nem tudod vállalni a hosszabb távú ideiglenes gazdi feladatot, de szívesen vigyáznál rövidebb-hosszabb ideig kutyá(k)ra, cicá(k)ra, akkor is örülünk, ha jelentkezel nálunk

Segíteni szeretnék

Egyéb ötleted van?

Máshogy tudnál segíteni, van egy jó ötleted?

Várjuk a jelentkezésed, szívesen vesszük a javaslataidat

Segíteni szeretnék

Szívesen fogadjuk támogatásodat

Köszönjük, ha anyagilag támogatod munkánkat, azaz a gazdira váró állatokat

2500 Ft

Gyógyszerre

2,500 Ft
Személyes információ

Adomány összesen 2,500Ft

5000 Ft

Élelemre

5,000 Ft
Személyes információ

Adomány összesen 5,000Ft

7500 Ft

Állatorvosra

7,500 Ft
Személyes információ

Adomány összesen 7,500Ft

Kapcsolat

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.