Hogyan segíthetsz?

Mindenki számít

Legyél része a csapatnak

Erőn felül próbáljuk végezni a kutya, cica mentést, de némi segítséggel még gördülékenyebben mehetne a munkánk. Itt a lehetőség, hogy Te is csatlakozz hozzánk!

Szervezz gyűjtést

Ha adománygyűjtést hirdetünk, akkor a te saját környezetedben is lehetsz aktívabb. Vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztessünk, hogy épp mire és mikor van szükségünk és vond be barátaid, családod is. Így nem aprózódunk el, időt és energiát spórolhatsz nekünk is.

Legyél ideiglenes gazdi

Az ideiglenes gazdi egy szuper lehetőség azoknak a kutyusoknak, akiket szeretnénk elhozni a menhelyről, de még nem találtunk neki végleges gazdit. Ő egy olyan önkéntes, aki szereti a kutyákat, felelős kutyatartó és vállalja a „feladatokat”, azaz megtesz mindent, hogy majdan végleges gazdihoz kerüljön a kutyus/cicus.

Vásárolj nálunk

Vásárlásoddal nem csak saját kutyádnak szerzel örömet hanem egy új életnek adsz lehetőséget, ugyanis a befolyt összeget 100%-ban alapítványunk működésére fordítjuk. Minden bevétel számít, ugyanis jelenleg 10.000 felett lehet a kóborkutyák száma, tehát próbáld vásárlási szokásaid mögött keresni azokat a márkákat, mint mi a Fogadjörökbe shop, akik a bevétel 100%-át az Alapítvány működésére fordítják.   […]

Adományozz

Ha nincs alkalmad gyűjtést szervezni, ideigleneskedni, de szeretnél segíteni bennünket, akkor szívesen fogadjuk anyagi támogatásodat is. Mi mindig tudjuk, hogy éppen hol van a legnagyobb segítség anyagi támogatásra. Sőt, néha tápból még sok is van, míg egy másik területen (pl. SOS menhely felújítás) anyagi erőforrásra van szükség.

Fogadj örökbe

Ha azt már eldöntötted, hogy örökbefogadsz, máris a legjobb barátunk vagy. Örülünk, ha minket választasz ehhez, hiszen a legszegényebb sorsú árváknak segítünk leginkább, így a te örökbefogadásod is az egyik legszebb, legnemesebb tetté válik.

Szívesen fogadjuk támogatásodat

Köszönjük, ha anyagilag támogatod munkánkat, azaz a gazdira váró állatokat

7500 Ft

Gyógyszerre

Ft

Egyéni összeget is megadhatsz, amivel segítenéd Alapítványunkat. Köszönjük támogatásod!

Személyes adatok

Adomány összesen: 7.500Ft

5000 Ft

Élelemre

Ft

Egyéni összeget is megadhatsz, amivel segítenéd Alapítványunkat. Köszönjük támogatásod!

Személyes adatok

Adomány összesen: 5.000Ft

10000 Ft

Állatorvosra

Ft

Egyéni összeget is megadhatsz, amivel segítenéd Alapítványunkat. Köszönjük támogatásod!

Személyes adatok

Adomány összesen: 10.000Ft

Kérjük gondolj ránk az SZJA adód 1 %-nak felajánlásnál!

 

Segíts te is, hogy még több árva kisállat kaphasson egy újabb esélyt!

 

Felajánlási adatok:

Fogadjörökbe Alapítvány

Adószám: 19102368-1-13

 

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. részletek itt